18 september 2021

AF&BM Jubileumdiner


Locatie

Muntgebouw Utrecht

Letterlijk een locatie van waarde! Met zijn monumentale charme, brede gangen en indrukwekkende trapportalen is het Muntgebouw de top evenementenlocatie van Utrecht! Dit karakteristieke pand is letterlijk een locatie van waarde.

AF&BM Jubileumdiner 2021

In verband met de coronabeperkingen zal het helaas niet mogelijk zijn om uitbundig feest te vieren en de voetjes van de vloer te laten gaan. Maar natuurlijk zullen we wel genieten van een mooi diner, waarbij de muzikale omlijsting niet zal ontbreken. We ontvangen jou, al dan niet met partner, graag om 18:00 uur buiten op de binnenplaats van het Muntgebouw. Omdat dit buiten is mag je hier vrij bewegen zonder afstand te hoeven houden. Deze gelegenheid kun je dus gebruiken om je collega’s en vrienden na lange tijd weer te begroeten.

Om 19:00 uur gaan we aan tafel. Dit is binnen, waarbij een vaste zitplaats verplicht is. Wij maken een vaste tafelschikking en verzoeken je vriendelijk doch dringend om gedurende het gehele diner op de toegewezen zitplaatsen te blijven zitten. Natuurlijk kun je wel gebruik maken van het toilet en/of tussendoor buiten een sigaretje roken op een daarvoor aangewezen plaats.

Na afloop van het diner kunnen we, als het weer het toelaat, op de binnenplaats buiten gezellig met elkaar napraten onder het genot van een lekkere cocktail.

Datum: zaterdag 18 september 2021

Locatie: Muntgebouw Utrecht

Adres: Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht

Aanvang: 18:00 uur  

Einde: 00:00 uur  

Dresscode: Feestelijk