20 juni 2023

Food Inspiration Days Outdoor 2023


Locatie

Boerderij Engelenhove

Kernhemseweg 6, 6718 ZB Ede

Nog maar enkele plekken beschikbaar! Mail naar info@afbm.nl om te informeren naar beschikbaarheid. Food Inspiration Outdoor is een terugkerend foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Food is de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen.

 

Op Food Inspiration Outdoor willen we alle professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek brengen om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.

 

Tijdens de Food Inspiration Days Outdoor '23 gaan we back to the flavor. Foodprofessionals krijgen culinaire brandstof voor het maken van plannen voor de komende jaren. Er is aandacht voor natuur en vakmanschap en ruimte voor technologische innovaties.

 

De trendwatchers van Food Inspiration en de keynote sprekers nemen je mee door hun kennis en inzichten te delen. Onze partners zullen deze dagen demonstraties, workshops en proeverijen aanbieden om je kennis en smaakpapillen te prikkelen. 

 

Meer informatie over het programma van de dag, lees je hier.

 

Er is beperkte beschikbaarheid voor leden van de AF&BM. Heb je interesse om deel te nemen? Meld je snel aan via info@afbm.nl