23 maart 2020

Who's next? Gen Z !!


Locatie

Breda University of Applied Sciences

Ervaar vanaf de eerste rij hoe Gen Z denkt en waar kan dit beter dan op een plaats waar veel van deze “Zoomers” samen zijn.: we zijn te gast bij de opleiding Hotel Management op de nieuwe campus van Breda University of Applied Sciences.

Who's next? Gen Z !! Who's next? Gen Z !! Who's next? Gen Z !!

 

Helaas kan deze bijeenkomst niet doorgaan op 23 maart in verband met de actuele corona virus situatie. Wij gaan proberen om de bijeenkomst alsnog plaats te laten vinden in oktober.

Omschrijving:

We nemen een kijkje in het puberbrein en ontdekken wanneer en hoe dat tot een rationele besluitvorming komt. Wat zijn de triggers voor dit brein en wat spreekt hen aan op het gebied van eten en drinken. Generation Z doet hun bestedingen vaker in out of home, maar hoe zorg je ervoor dat zij dat ook vaker in jouw bedrijf doen? Met behulp van een enthousiaste line up aan sprekers en interactie met Gen Z studenten ervaar je wat de gast van binnenkort belangrijk vindt. En uiteraard zit een rondleiding over de nieuwe campus ook in het programma.  HR - Talent & Culture Manager Novotel Amsterdam city (en zelf net puber af) Dina El Bluny zal de dag op passende wijze aan elkaar praten.

Voorlopig programma

13.30      Inloop 

14.00      Welkom door Hotelschool directeur Gienke Osinga

14.15      Youngworks: Het puberbrein en Gen-Z

15.15      Kult&Ace: Drivers van Gen-Z

15.45      Break

16.15      Workshops door Kult&Ace   

17.30      Wrap-up dag

17.45      Rondleiding over de campus 

18.15      Filevermijdende borrel en hap

20.00     Filevrij naar huis 

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op via info@afbm.nl.