17 oktober 2022

Food Inspiration Days 2022


Locatie

CHV Noordkade

Verlengde Noordkade 10-12 5462 Veghel

Food Inspiration Days 2022

FOOD INSPIRATION DAYS 2022  

Het programma van de Food Inspiration Days zit bomvol inspiratie van sprekers en (inter)nationale keynotes. De dag opent op main stage met een update vanuit Food Inspiration over de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van eten en drinken. Op de verschillende themastages wordt dieper ingegaan op een specifiek onderwerp, en komen nieuwe concepten, bijzondere gerechten, veelbelovende start-ups, digitale innovaties en internationale voorbeelden voorbij. Tijdens de lunch en de pauzes is er ruimte voor netwerken en het bewonderen en proeven van de nieuwste foodinnovaties van onze partners. De dag wordt plenair afgesloten op main stage, met een spectaculaire keynote.

 

5 REDENEN OM NAAR DE FIDAYS TE KOMEN

 

1. INSPIRATIE 

Om in topvorm te zijn en te blijven heb je de juiste input nodig. Innovaties, trends, insights en succesvolle best practices worden samengebracht tijdens de Food Inspiration Days. 

 

2. VOORUITBLIK

De Food Inspiration Days geeft je bouwstenen voor een roadmap naar een succesvolle toekomst. Als je weet welke toekomstscenario's relevant zijn, ben je in staat te vormen in plaats van te volgen. 

 

3. NETWERKEN

De Food Inspiration Days geeft plaats aan 1.200 foodprofessionals, verdeeld over twee dagen. Er is voldoende tijd om ongedwongen te netwerken met de top van foodservice en foodretail. 

 

4. TOPSPREKERS

Meer dan 30 (inter)nationale keynote professionals in topvorm delen hun insights, best practices en ideeën. 

 

5. LOVENDE REACTIES 

Bezoekers van de eerdere edities van de Food Inspiration Days waarderen het event met gemiddeld een 8,5. Ze zijn vooral enthousiast over de kwaliteit van de sprekers, de inhoudelijke trendduidingen van  Food Inspiration, de gastvrijheid en de goede sfeer. 

 

MEER INFORMATIE  

Wil je meer weten over dit evenement? Klik hier voor de website van de Food Inspiration Days 2022.

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden voor deze bijeenkomst? Je kan je aanmelden via de AF&BM app of door een mail te sturen naar AF&BM