Ralph van Hattem
Food & Beverage Manager | Hilton Rotterdam
Zoals vele andere leden en hospitality professionals zit het vak diepgeworteld in mijn...
Rudi Merkin
Bar Manager | Sonora bar - nhow Amsterdam RAI
Rudi brengt uitgebreide kennis en expertise op het gebied van bars, aangezien hij met succes de...
Lukas Wiegman
Eigenaar Restaurant NOTK | Sommelier of the Year 2024 - 2025
Lukas is dit jaar beste Sommelier van NL geworden nadat hij twee jaar geleden tweede werd. Samen...
Luis Resende
Food & Beverage Manager | Art’otel
Luis is an expert in making guests feel welcomed and restaurants accessible – whether guests...
Dylan Schiffers
Director of Food & Beverage | Double Tree by Hilton
Nadat Dylan Schiffers als Director of F&B vorig jaar de nummer 1 bar van Amsterdam op Tripadvisor...
Boudewijn Elhorst
Eigenaar Wine & Bite - Elhorst Wijnen
Op 23-jarige leeftijd begon Boudewijn zijn eigen zaak, waarmee hij al vroeg zijn passie en...
Lisa Seebregs
Operationeel Manager | PESCA Nederland
Ze maakt bij ons enorm veel progressie en leidt in korte tijd vol bravoure beide Pesca's, in zowel...
Martijn van Steijn
Food & Beverage Manager | Hotel V & The Lobby
Martijn van Steijn zijn omschrijving op Linkedin is Flavour Matchmaker of Food and Wine en een...
Arvid Hubers
Food & Beverage Manager | Thermen Bussloo
Op dit moment is Arvid werkzaam als F&B manager bij Wellness & Hotel Thermen Bussloo....
Yaron Jansen
Director of Food & Beverage | De L’Europe
Yaron heeft de laatste jaren een enorme, mooie groei in zijn carrière gemaakt. Vanaf zijn stage...
Rogier Nelisse
Regio Manager | Hell's Kitchen Group
Rogier is al 7 jaar een belangrijke speler binnen de Hell's Kitchen Familie Hij investeert veel in...

Breng je stem uit!

Kies hieronder voor jouw "Professional of the Year", voer je e-mail adres in en klik op "stem"

Maximaal één stem per persoon is toegestaan

Let op! Je moet je stem bevestigen, deze bevestigingsmail kan mogelijk in je spambox belanden.