5 maart 2024

Themabijeenkomst & Algemene Ledenvergadering


Locatie

nhow Amsterdam RAI

Europaboulevard 2B 1078 RV Amsterdam

Met het jaargala nog vers in het geheugen, nodigen wij onze leden graag uit voor onze volgende bijeenkomst. "Wat is de toekomst van de horeca?" Dit is de vraag die tijdens de volgende bijeenkomst centraal staat! Op dinsdag 5 maart 2024 verwelkomen wij jullie graag vanaf 12.45 uur in het nhow Amsterdam RAI.  Tijdens de bijeenkomst zetten we de spotlights op verschillende professionals, zoals Wouter Verkerk, Ron Blaauw en Ron Simpson. Met een top line-up gaan we in op thema's zoals F&B-inkoop, horeca in hotels, marketing, personeel, AI, leidinggeven en trends.

 

On stage:  

 Wouter Verkerk: horeca-adviseur

 Ron Blaauw: eigenaar o.a. Ron Gastrobar (Amsterdam) en Indonesia (Laren en Ouderkerk)

 Ron Simpson: o.a. eigenaar Skybox, The Avocado Show en marketeer

 Stef Driessen: horeca-specialist ABN AMRO

 Renata Komarzinska: general manager nhow Amsterdam RAI

 Liset Bom: mede-eigenaar hotel De Sterrenberg (Otterlo)

 Sven Sallaerts: eigenaar o.a. Pesca, en rooftops Selva en Hasta la Vista Baby, Selva (Amsterdam)

 

Tasting:

0%-tasting met het barteam van cocktailbar Sonora, de nieuwste rooftopbar van Amsterdam (op de 24e verdieping van het nhow Amsterdam RAI)

 

Bovenstaande sprekers geven hun visie op de horeca van nu én straks en gaan in op o.a. f&b-inkoop, horeca in hotels, marketing, personeel, AI, leidinggeven en trends. Daarnaast zal het bar-team van cocktailbar Sonora tijdens de bijeenkomst een 0%-tasting verzorgen én eindigen we voor een borrel met bites in een van de nieuwste rooftops van Amsterdam, op de 24e etage van het nhow Amsterdam RAI.  Laat jij je ook inspireren?

 

 

Voorafgaand aan de bijeenkomst organiseren we de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats van 12.00 - 13.00 uur en alle leden van harte welkom. Laat jij ook je stem gelden voor ons het netwerk?