20 november 2023
Phood Kitchen, Eindhoven
https://phoodkitchen.com/
Voor de themabijeenkomst “Sustainable Farming” zijn we te gast bij Phood kitchen in Eindhoven.
Waar ooit de modernste melkfabriek van Nederland stond, wordt gebouwd aan de modernste stadswijk van Eindhoven. Het oude Campinaterrein transformeert naar De Caai: een living lab met huur- en koopappartementen. Hier jagen innovatie en design nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en welzijn aan. Én vinden bewoners en ondernemers elkaar in de overtuiging dat het allemaal groener en gezonder kan en mag. Het is de plek waar je werkt en woont en waar nieuwe verbindingen tot nieuwe communities leiden. Op De Caai gaan een nieuwe generatie makers, verbinders, (food)designers en innovators aan de slag. Ondernemersinitiatieven om de gezondheid van mens, maatschappij en planeet te verbeteren vragen ruimte om te ontdekken, te cultiveren, te groeien. Phood kitchen anticipeert hier al op en maakt gebruik van producten die uit de permacultuur komen, maar ook van aquaponic farming. Het resultaat; zeer smaakvolle producten waar ondernemer Tim Elfring ons over gaat informeren. Daarna worden we zelf aan het werk gezet in een workshop microgroentes kweken.
Meld je aan en geniet van dit mooie verhaal en de buitengewoon smakelijke producten die hier gepresenteerd worden.
Alvast voorproeven? Bekijk dit mooie filmpje over Phood kitchen.
No waste policy
De bevestiging van je deelname ontvang je circa twee weken voor de bijeenkomst. Mocht je toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, graag uiterlijk maandag 13 november af te melden via info@afbm.nl. Zonder tijdige afmelding of bij een no-show brengen wij €50,- in rekening als no waste fee